Támogatásaink

Stang Bádogos - Bádogos munka, Fémlemez fedés, Vízszigetelés, Bádogos termékek és kiegészítők gyártása

Magunkról

A Stang Bádogos Kft., 2004. 01. 27- től működik korlátolt felelősségi társasági formában. Társaságunk megalakulása előtt, 1999. 06. 01-től egyéni - családi – vállalkozásban tevékenykedtünk.
Vállalkozásunk tevékenységi köre bádogos munka, fémlemezfedés, tetőszerkezet-építés, vízszigetelés.

Szakosodott tevékenységünk: BÁDOGOS MUNKA – FÉMLEMEZFEDÉS

  • Hagyományos bádogosmunkák
  • Korszerű gépi előmunkálású fémlemezfedések
  • Pikkelyfedések, kiselemes fémlemezfedések
  • Lapostető szigetelés
  • Homlokzat burkolat
  • Bádogos termékek és kiegészítőinek gyártása

Működési területünk elsősorban Baranya és a szomszédos megyék, de a mobilizálható berendezéseink révén az ország bármely területén vállalkozunk. A meglévő és az új piaci szereplők között kialakult valódi versenyhelyzetben is törekszünk a működési területen elért piaci pozíciót megtartani. A szakmai és technikai háttér birtokában az országhatáron túl is dolgoztunk.

A továbblépés lehetséges útja az eszközpark folyamatos fejlesztése, a bevált technológiák mellett a Rheinzink alkalmazás technikáinak és a bádogos kollégák által kikísérletezett technológiák, fejlesztési eredményeinek megismerése, versenyképes alkalmazási lehetőségeinek megteremtésével. A fejlődés legfontosabb záloga a hatékony módszerek alkalmazása mellett a piac minőségi követelményeinek mind teljesebb kielégítése, megrendelőink megelégedettségének fenntartása. A minőségi célkitűzesek megvalósításához közös munkánkhoz minden munkatársunk tevékeny részvételére, szakmai fejlődésére szükségünk van.

Társaságunk tagja az Épületszigetelők, Tetőfedők és Bádogosok Magyarországi Szövetségének.
A Szövetség által kiírt „ÉV TETŐJE” pályázatokon fémlemezfedések szekcióban 2003. évben kategóriadíjat, majd 2005. évben a fődíjat nyertük el, 2007. évben elismerő oklevelet a Pellérdi Általános Iskola tetőfedési munkájáért, 2010. évben pedig megosztott kategóriadíjat kaptunk a pécsi Yamaha motoros üzlet homlokzat- és tetőfedési munkájáért.

Munkáinkról ismertetőnkhöz csatoljuk jelentősebb referenciamunkáink jegyzékét és fotóit.